Saldžiausia dovana: asmeninė šokolado dėžutė

Pritaikykite tobulą saldžią dovaną

Pritaikykite tobulą saldžią dovaną

Nustebinkite savo artimuosius asmenine šokolado dėžute. Pritaikykite dangtelį su mėgstamiausiomis nuotraukomis, taip pat įrašykite žinutę ar iškarpas. Galima rinktis iš kelių dydžių ir pagaminti iš tvarių medžiagų, todėl tai ideali asmeninė dovana.

Jei norite elegancijos, pridėkite ypatingą aukso, sidabro arba rožinio aukso apdailą.

Skanus Lindt šokoladas... arba jūsų pasirinktas įdaras!

Skanus "Lindt" šokoladas... arba jūsų pasirinktas įdaras!

"Lindt" šokoladiniai triufeliai - tai nesenstanti klasika: sotūs, gardūs ir įvairių skonių.

Kurdami asmeninę šokolado dėžutę galite pasirinkti "Lindt" šokoladą arba pasirinkti pasirinktinį įdarą. Užpildykite skyrius kuo tik norite: mažais užrašais, šokoladukais, saldumynais ar mažomis dovanėlėmis, kad dėžutė būtų tikrai asmeniška. Sukurkite unikalią šokolado dėžutę šiandien!

Šokolado dėžutę papildykite ypatinga apdaila

Šokolado dėžutę papildykite ypatinga apdaila
nėra
sidabras
auksas
rožinis auksas

"Lindt Lindor" šokolado rutuliukai

24 vienetai, 8 skirtingų rūšių šokoladas:

  • Lindor 70% (juodas/auksinis): Kakavos masė, cukrus, augaliniai riebalai (kokosų, palmių branduolių), kakavos sviestas, neriebi kakava, bevandeniai pieno riebalai, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis (sojų lecitinas), nugriebto pieno milteliai, laktozė, vanilės pupelės, kvapiosios medžiagos, miežių salyklo ekstraktas. Ypač juodo šokolado sudėtyje yra - kakavos sausųjų medžiagų: ne mažiau kaip 70 %. Gali būti lazdyno riešutų ir migdolų.
  • "Lindor Caramel" (apelsinų): cukrus, augaliniai riebalai (kokosų, palmių branduolių), kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, 4 % karamelės (cukrus, kakavos sviestas, grietinėlės milteliai, druska, emulsiklis (sojų lecitinas)), laktozė, nugriebto pieno milteliai, bevandeniai pieno riebalai, emulsiklis (sojų lecitinas), kvapiosios medžiagos, miežių salyklo ekstraktas, druska. Sudėtyje gali būti lazdyno riešutų ir migdolų.
  • Lindor Cocos (mėtos): Cukrus, kakavos sviestas, augaliniai riebalai (kokosų, palmių branduolių), nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, nugriebto pieno milteliai, laktozė, bevandeniai pieno riebalai, džiovinti kokosai (1,1 %), emulsiklis (sojų lecitinas), miežių salyklo ekstraktas, natūrali kvapioji medžiaga, kvapiosios medžiagos. Sudėtyje gali būti lazdyno riešutų ir kitų riešutų.
  • Lindor Feinherb (mėlyna): cukrus, kakavos masė, augaliniai riebalai (kokosų, palmių branduolių), kakavos sviestas, bevandeniai pieno riebalai, laktozė, nugriebto pieno milteliai, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis (sojų lecitinas), kvapiosios medžiagos, miežių salyklo ekstraktas. Sudėtyje gali būti lazdyno riešutų ir kitų riešutų. Juodojo šokolado sudėtyje yra - kakavos sausųjų medžiagų: ne mažiau kaip 45 %.
  • Lindor Noisette (rudasis): Cukrus, augaliniai riebalai (kokosų, palmių branduolių), kakavos sviestas, kakavos masė, nenugriebto pieno milteliai, lazdyno riešutai (4,2 %), nugriebto pieno milteliai, laktozė, bevandeniai pieno riebalai, emulsiklis (sojų lecitinas), miežių salyklo ekstraktas, kvapiosios medžiagos. Sudėtyje gali būti kitų riešutų.
  • "Lindor" pienas (raudonas): Cukrus, augaliniai riebalai (kokosų, palmių branduolių), kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, laktozė, bevandeniai pieno riebalai, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis (sojų lecitinas), miežių salyklo ekstraktas, kvapiosios medžiagos. Sudėtyje gali būti lazdyno riešutų ir migdolų.
  • "Lindor Pistachio" (šviesiai žalias): Cukrus, kakavos sviestas, augaliniai riebalai (kokosų, palmių branduolių), nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, nugriebto pieno milteliai, laktozė, bevandeniai pieno riebalai, pistacijų pasta (1,3 %), emulsiklis (sojų lecitinas), kvapiosios medžiagos, miežių salyklo ekstraktas. Sudėtyje gali būti lazdyno riešutų ir kitų riešutų.
  • Lindor Stracciatella (šviesiai mėlyna): Cukrus, kakavos sviestas, augaliniai riebalai (kokosų, palmių branduolių), nenugriebto pieno milteliai, nugriebto pieno milteliai, kakavos branduoliai 1 %, emulsiklis (sojų lecitinas), kvapiosios medžiagos, glajinė medžiaga (arabinė guma). Sudėtyje gali būti lazdyno riešutų ir migdolų.
Dizainas dabar

Jūsų kalbos nustatymai neatitinka šios svetainės kalbos. Prašome pasirinkti:

Jūsų kalbos nustatymai neatitinka šios svetainės kalbos. Prašome pasirinkti: